Angeline Lugtenburg

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Angeline Lugtenburg, ik ben moeder van 2 kinderen en woon samen met mijn man op een mooie vrijstaande locatie omringd door weilanden in Abbenbroek.

Mijn hele leven staat al in het teken van honden en paarden. Een paar jaar geleden ben ik met veel plezier begonnen met de opvang van honden. Eerst alleen voor bekenden, later ook voor andere honden de vakantieopvang en al snel werd dit uitgebreid naar dagopvang.

Honden zijn mijn lust en mijn leven en ik doe dit met het grootste plezier.

De voorkeur gaat alleen uit naar sociale, middelgrote tot grote honden. Mijn opzet is altijd geweest om een leuke rustige groep honden zonder stress en geblaf bij elkaar te hebben die ik een stabiele en rustige opvang kan garanderen. Zowel de hond als de baas zijn hier bij gebaat. Het is voor mij belangrijk dat uw hond het bij mij prettig heeft.

Honden van alle leeftijden zijn bij mij welkom, helaas zijn de minder sociale honden en de echt hele kleintjes niet welkom, net als teefjes die niet zijn gesteriliseerd.

De opvang is kleinschalig waardoor ik tijd heb om uw hond net dat beetje extra aandacht te geven. Mocht de hond onverhoopt heimwee krijgen wil ik wel graag een contactpersoon waar de hond heen kan. Ook zal ik de eigenaar regelmatig een sms/whatsapp of mailtje sturen met een foto en een kleine update over uw hond. Dit wordt door de eigenaren heel erg gewaardeerd en uit heel Nederland komen honden daarom bij mij logeren. Een knuffel, een aai of een borstelbeurt is bij mij de normaalste zaak.