Ervaringen

51 Comments on “Ervaringen
  • Wij zijn heel blij met Angelina en Mook. We hebben het een paar jaar geleden voor het eerst geprobeerd om Ricky onze 10 jarige labrador. Naar het hondenpension te brengen met pijn in ons hart. Daar hebben we totaal geen last meer van. Ricky is eerst op proef geweest. Ricky is inmiddels een groot fan geworden. Hij reageert heel blij als hij daar aankomt. Dat geeft een heel fijn gevoel. Angelina stuurt regelmatig filmpjes. Altijd fijn om op de hoogte te blijven. We kunnen het iedereen aanraden.

 1. Ik breng al een paar jaar mijn hond bij Angeline & Mook en dit hondenverblijf is voor mijn hond het paradijs op aarde ! De zorg en aandacht zijn perfect en ik merk aan mijn hond dat hij het altijd erg naar zijn zin heeft. Heel de dag lekker spelen en hij ziet er altijd goed uit als ik hem weer ophaal. Lieve Angeline & Mook ga zo door want zonder jullie zou ik me geen raad weten ! ps mooie site !!

 2. Wij brengen onze labrador Ari al ruim 2 jaar bij Angeline en Mook,als we met vakantie gaan ,en daarnaast 1 dag in de week! Het bevalt ons prima,en als Ari kon praten dan ging hij nog vaker ha ha zeker als zijn vriend Bob er is!!!

 3. Onze Duitse herder Max is graag buiten en heeft de ruimte nodig. Toen we een paar jaar geleden op vakantie gingen, zocht ik een geschikt verblijf. Bij diverse pensions wezen kijken maar kwam er verdrietig vandaan. Dan maar liever niet op vakantie als ik hem daar heen zou moeten brengen. Tot ik hondenverblijf Abbenbroek zag. Hier had ik gelijk een goed gevoel bij. Toch met enige aarzeling onze hond achtergelaten. Het is toch je maatje. In de vakantie kregen we leuke foto’s via whatsapp en we zagen een blije spelende hond tussen allemaal andere honden rennen in het gras. De volgende keer toen ik hem bracht, rende hij kwispelend naar zijn onderkomen. Geen oog meer voor mij…..! Het is een super plekje dankzij Angeline en Mook. Eigenlijk wilde ik liever niks op deze prachtige site zetten want straks kan Max niet meer terecht hier en kunnen wij niet meer met een gerust hart op vakantie. 😉

 4. Al vanaf dat Angeline en Mook begonnen met deze super hondenopvang mogen Flex en Bonnie daar hun vakantie vieren. Als ik ze breng willen ze beiden zo graag naar binnen, voor mij een teken dat ze het er heel erg naar hun zin hebben en wij met een gerust hart op vakantie kunnen.
  Op vakantie krijg ik altijd een paar foto’s opgestuurd van Bonnie en Flex, spelend met andere honden, zo leuk!
  Ik beveel dit oppasadres dus echt aan. Geen kleine hokken maar grote hondenverblijven, ze mogen veel naar buiten. Altijd toezicht. Groot speelveld.

 5. Alleen maar lof voor deze mooie kleinschalige hondenopvang.Prachtige plek met een mooie grote schone schuur en een lekkere speelwei.Niet onbelangrijk,je merkt de Liefde en aandacht voor de honden. Onze hond Sproet gaat altijd met plezier naar toe!! Je brengt je hond hier met een gerust hart naar toe.Ik ben heel blij met Angeline en Mook!!

 6. Onze flatcoated retriever Jagger gaat met veel plezier naar Angeline en Mook. Mooi veld om te ravotten, mooi en schoon binnenverblijf. Fijn idee dat ook de hond het naar zijn zin heeft als wij op vakantie zijn!

 7. Onze golden retriever Lola heeft een weekje gelogeerd bij Angelinr zij heeft het naar haar zin gehad. Wij kregen foto s toegestuurd zodat wij konden zien dat het goed ging met hasr. Voor eind augustus alweer een weekje gereserveerd

 8. Onze labrador Bram is nu al een keer of 5 bij Angeline en Mook geweest en hij vindt het fantastisch!
  Altijd een speelmaatje, keurig verzorgde slaap/rust ruimte met verwarming/airco, en een grote wei waar ze heel veel uurtjes in mogen spelen (bij droog weer).
  Wij hebben het gevoel dat onze Bram ‘op vakantie gaat’ als we hem wegbrengen. Sterker nog, we krijgen zeer regelmatig een update (inclusief foto’s) als hij daar verblijft.
  Kortom: een fantastisch adres om je hond te brengen wanneer hij/zij niet meekan op vakantie.

 9. Wij brengen Bink (Ierse Setter) al voor het derde jaar bij Angeline en Mook. Onze hond heeft het daar altijd prima naar zijn zin en voor ons is het een geruststelling dat hij daar goed verzorgd wordt. Prima adres!

 10. Al een tijdje brengen we onze hond zo af en toe naar Angeline en Mook, zeer vriendelijk ontvangst voor zowel de hond en voor ons. Kleinschalig opgezet wat het lekker gemoedelijk maakt. Voor de eerste keer willen ze altijd eerst kennismaken met de eigenaars en de hond(en) om te zien wat voor soort vlees ze in de kuip hebben, Ze hebben een mooi stuk land waar de honden kunnen uitrazen en zeer ruime hokken. We werden ook keurig op de hoogte gesteld van het wel en wee van onze viervoeter als hij daaar logeerde,keurig !!! Kortom; een echte aanrader voor mensen die zo af en toe een onderdak zoeken voor een hond en waar met liefde voor de hond wordt gezorgd. Wij geven dit adres een dikke 9 !

 11. Onze Duitse dog Jera, is helemaal op haar gemak bij Angeline en Mook. Dat is voor Jera , die niet zo snel in haar hum is, een super vakantie verblijf.
  Ze eet goed en speelt heerlijk met de andere viervoeters.
  Wij gaan met een gerust hart op vakantie en Jera heeft ook vakantie in Abbenbroek.
  Hoop nog lang bij jullie te komen!

 12. Onze Sepp, een kingsize Berner maar een echt “moederskind” ging altijd mee op vakantie maar hield niet van warm weer. Omdat wij naar Italië gingen was mee gaan dit keer geen optie maar wat een prachtvakantie heeft Sepp gehad bij Angeline en Mook! Een heel weiland om te spelen en heel veel aandacht. Dat Sepp het naar zijn zin had was duidelijk want hij at zelfs zonder dat zijn familie in de buurt was;-)
  Wat een verrassing om ’s avonds een foto of filmpje opgestuurd te krijgen. Zo konden wij vanaf ons vakantieadres op de hoogte blijven. Sepp is nog een keer in Abbenbroek op vakantie geweest en weer het leuke contact middels sms of whatsapp. Sepp is er sinds kort niet meer maar elke hondenvriend kunnen wij dit adres van harte aanbevelen. Echt een hondenhotel. Dank voor alle goede zorgen Angeline en Mook!

 13. Wij brengen onze labrador al 3 jaar naar Angeline en Mook.
  De honden krijgen daar alle vrijheid en veel aandacht. Ze hebben een groot weiland aan het verblijf vast waar de honden kunnen spelen en rennen.
  Onze hond Sem is niet te houden van enthousiasme wanneer hij door heeft dat hij weer mag gaan logeren en komt altijd tevreden en lekker uitgeput terug.
  Tijdens het verblijf is er goed contact en ontvangen we leuke foto’s van de hond.
  Dank voor alle goede zorgen en tot gauw!

 14. geweldige opvang! wij vakantie onze hond (voorheen honden) ook vakantie. Je hond ergens achterlaten zonder enig schuldgevoel of de hoop dat het goed gaat en bijna iedere dag een foto ontvangen van de belevenissen van onze hond dat is wat angeline en Mook voor elkaar krijgen. Steeds weer roepen we wat heeft ze het daar toch goed en hoe kan het toch zo zijn dat we dit niet eerder wisten.
  Ruim 20 jaar hebben we honden en dus ook een ruime ervaring met tijdelijke opvang in de regio maar zoals ze het bij Angeline en Mook hebben is niet te evenaren. En niet alleen bij een vakantie maar ook de oplossing tzt als we dag gaan pretparken of strand. Goed om te weten dat onze hond dan ook optimaal geniet en niet in een snikheet huis met gekruiste poten zit te wachten. Na onze vakantie in juni niet alleen een fotoboek van de vakantie in elkaar kunnen zetten maar ook van de vakantie van taffy dankzij alle leuke foto’s die we toegestuurd kregen.

 15. Voor het eerst dit jaar onze labrador Suus gebracht van 7 maanden. Bij aankomst viel het ons al op dat we helemaal geen geblaf hoorden terwijl er toch zeker al 8 honden in het verblijf logeerden. Suus maakte eerst kennis achter het hek met de andere logees, allemaal heel ontspannen. Er was totaal geen stress bij de honden. Ze heeft echt 2 hele leuke weken gehad bij Angeline en haar gezin, de kinderen hebben Suus veel geknuffeld. Ook leuk zijn alle foto’s die tussentijds verstuurd worden want wij hebben Suus toch wel gemist. Suus ons daarentegen niet!

 16. Voor de 3e keer onze 2 honden bij Angeline en Mook gebracht. Ze liepen gelijk door naar het veld en leken ons al vergeten te zijn. Even snuffelen en een plasje om te laten zien: we zijn er hoor! Op ons vakantieadres berichtjes en foto’s gehad via whatsapp, ze hadden het duidelijk naar hun zin met de andere loge”s. Ook namens Noa en Perra, bedankt en graag tot de volgende keer!

 17. Hoi Angeline & Mook
  Nogmaals bedankt voor de goede zorgen van Bo.
  Bo is nu 2x bij jullie vakantie wezen vieren, en volgens mij heeft hij het goed naar zijn zin, gezien de foto’s en filmpjes die wij met regelmaat ontvangen, echt geweldig!
  Hij speelt lekker met zijn vriendjes en vriendinnetjes, en ze hebben met elkaar de grootste lol. Soms bloeit er ook nog wat op, en slapen ze lekker met elkaar in een mand 🙂 leuk hoor. Bo komt zeker weer logeren!
  Ik zou zeggen ga zo door, toppie
  Groetjes Karin & Bo

 18. Hele fijne oppas voor onze labrador. Heerlijk buiten en als het weer er voor is in een badje.. Wordt goed op hem gelet en bij te veel last van zijn artrose krijgt hij extra rust. Krijg ook altijd wat foto’s en een berichtje over hoe het gaat. Heel fijn is dat. Jij op vakantie maar hij zeker ook!

 19. De opvang van Angeline en Mook is een vertrouwd logeeradres voor onze labrador Doortje. Ze gaat er met veel plezier naar toe en vindt het heerlijk om overdag buiten met de andere honden te ravotten. Voor ons is het altijd weer een rustig gevoel dat er goed voor haar wordt gezorgd. Leuk ook dat we met WhatsApp steeds op de hoogte worden gehouden hoe het met haar gaat.

 20. Toen wij besloten weer een vierde Labrador te nemen zijn wij alle opvangadressen in de buurt nagegaan. Via de dierenarts in Hellevoetsluis kwamen we bij Angeline en Mook terecht. Bob, want zo heet onze hond, was toen 4 maanden oud en m.n. de zorg en aandacht voor de pup mbt rust, regelmaat en zuivere benches hebben ons doen besluiten het daar te proberen. Mede om hem met andere honden te laten socialiseren. Dat is erg goed gelukt menen wij. Ondertussen is Bob een vaste gast geworden die ook al een grote vriendenschaar heeft opgebouwd. Ari is zijn grootste vriend, maar Bram, Taxi kent hij ook al erg goed. Kortom: wij op vakantie, Bob op vakantie. Hij heeft er zijn tweede thuis gevonden. Angeline en Mook, we hopen nog vele jaren met Bob bij jullie dit te kunnen voortzetten.

 21. Onze labrador Babs komt er nu 2 jaar in de vakantie periode . Wij zijn blij dat Babs in Abbenbroek kan logeren en we hebben ook het gevoel dat zij ook op vakantie is . Het buitenleven met haar mede viervoeters vindt zij erg leuk. Leuk zijn ook de foto’s die Angeline naar ons whats app zo zien wij dat het goed met haar gaat. Voor ons een vertrouwd adres .

 22. Onze border collie Abby is dit jaar voor het eerst bij Angeline en Mook geweest en ze heeft het prima naar haar zin gehad.
  Lekker buiten spelen met de andere honden en kroelen met het gezin.
  Fijn is ook dat je foto’s krijgt op de app.

 23. Toen wij 2 jaar geleden onze hond kregen was onze intentie hem gewoon mee op vakantie te nemen. Maar of we hem daar plezier mee hebben gedaan. Het is dat die niet kan praten maar anders zou die zeggen ik heb een supertijd bij Angeline en Mook en al mijn hondenvriendjes gehad. En wat is het fijn dat je dan zo nu en dan foto`s en filmpjes krijgt.
  Dus volgend jaar gaat onze doerak gewoon weer op vakantie in Abbenbroek.
  Super bedankt voor deze 2 geweldige weken en een dikke kroel van Mack

 24. 3 jaar geleden voor het eerst onze 2 borders bij Angelina en Mook laten logeren. Na 2 weken haalden we 2 honden op die eigenlijk ook wel wilden blijven. Dit jaar hebben we weer gebruik gemaakt van de goede diensten van hun beiden. Ditmaal voor 3 honden, waarvan 1 met gebruiksaanwijzing. Echter hij heeft zich voorbeeldig gedragen. Komt vast en zeker door de liefdevolle aandacht van deze mensen. Als het in de toekomst weer nodig mocht zijn weten wij wel waar we onze jongens onderbrengen.
  Angelina en Mook nogmaals heel erg bedankt voor de goede opvang,zodat wij onbezorgd op vakantie konden.

 25. Jullie zijn super!
  Met pijn in me buik waren we op zoek naar een vakantie adres voor onze baco …. wij vakantie hij vakantie. .. en dat heeft hij zeker gehad ! Wat heeft hij het naar zijn zin gehad ? maar we werden ook op de hoogte gehouden met foto’s filmpjes en berichtjes! Dat was erg fijn .We zijn super tevreden en baco ook dusss……. tot volgend jaar poot van Baco ? groetjes van Gilbert Karin en Roos voortman

 26. Jullie zijn echt super..!! Het was voor mij de eerste keer dat ik Tessa wegbracht met vakantie? dus ik had best een beetje pijn in mijn buik..maar bijna elke dag een foto of filmpje maakte het echt goed Tessa heeft het ook super gehad?een super opvang voor je hond!!! Dank jullie wel groetjes marco en loes ?? en een pootje van Tessa

 27. Superblij dat wij jullie gevonden hebben als oppasadres voor Murphy! Hij heeft het geweldig gehad en is uitstekend verzorgd. Bedankt voor de appjes met foto’s en filmpjes, hier waren wij en de kinderen erg blij mee. Voortaan kunnen wij met een gerust hart op vakantie!
  Groetjes van ons allemaal en een poot van Murphy

 28. Onze hond heeft het hier prima naar zijn zin gehad. De verzorging is uitstekend. Dit verblijf staat op de eerste plaats vergeleken met opvangcentra waar onze hond al eerder is geweest. Wij vinden het heel belangrijk dat onze hond het naar zijn zin heeft, want anders gaan wij niet met een goed gevoel op vakantie. Onze hond is dit jaar voor de tweede keer hier geweest en we konden aan zijn reactie zien dat hij het leuk vond om weer naar het verblijf toe te gaan. We vinden het heel fijn dat Angelina regelmatig foto’s stuurt van de hond om ons op de hoogte te houden. Ook vinden we het fijn dat de muziek hard wordt gezet tijdens onweer, want daar is onze hond erg bang voor. Tot slot vinden we het fijn dat de honden zoveel speelruimte hebben in een groot weiland. Er wordt tevens rekening gehouden met de bijzonderheden van de dieren. Hartelijk bedankt en als alles goed gaat tot volgend jaar, ook namens onze hond.

 29. Onze hond Teun is hier voor de 3e keer op vakantie geweest. Hij vindt het er geweldig.
  Er is een heerlijk omheind weiland waar de honden fijn kunnen ravotten.
  Angeline en Mook zijn erg zorgzaam en consequent naar de dieren.
  Regelmatig stuurt Angeline een foto of kort filmpje zodat je kunt meegenieten van het plezier van je hond.
  Het is een fantastisch adres waar we Teun vertrouwd achterlaten. Volgend jaar gaat Teun zeker weer!!
  Angeline & Mook, ga zo door en bedankt voor de goede zorgen!

 30. Onze Mila gaat hier graag naar toe. Ik ben zelf niet zo van mijn hond weg brengen maar als Mila naar Angeline en der gezin gaat weet ik gewoon zeker dat ze het hoed heeft. Hokken super buiten verijf waar ze met ve regelmaat naar buiten is super. Kleinschalig maar zeer fijn voor de honden en natuurlijk dan ook voor de baasjes. ???

 31. Dit keer zou onze bruine labrador van net 3 jaar voor het eerst tijdens onze vakantie naar een Hondenverblijf gaan, wat vonden wij dit moeilijk.
  Na gezocht te hebben kwam ik bij het Hondenverblijf in Abbenbroek uit, even langsgegaan, wat rondgekeken, informatie meegekregen en toen onze Joy een keer laten proefdraaien. We hadden er een heel goed gevoel bij, maar het was net of we onze kinderen voor hun eerste logeerpartij wegbrachten. Voorop stond dat Joy het goed had, dan zouden wij kunnen genieten van onze vakantie. Het is dat ze het ons niet kan vertellen, maar de berichtjes met foto’s en video’s van Angeline gaven ons heel veel rust en wij weten zeker dat Joy een TOP tijd heeft gehad en veel vriendjes en vriendinnetjes om zich heen had. Angeline en Mook, heel erg bedankt voor de goede zorgen en jullie adres is voor herhaling vatbaar en een aanbeveling voor anderen.

 32. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen, Bo heeft het weer goed naar zijn zin gehad, gezien de filmpjes en foto’s. Volgend jaar is hij zeker weer van de partij. Knuffel van Bo en groetjes van Karin

 33. Onze labrador Sara logeert sinds 2012 een paar keer per jaar bij hondenverblijf Angelique en het is iedere keer weer een feestje voor haar ze is enthousiast en actef met de andere honden en de verzorging uitstekend dat zie je aan alles blije honden en schone omgeving zeer ruime speelweide wij zijn zeer tevreden enSara zeker !!!

 34. Het is geweldig om als hond bij jullie te mogen logeren.niet alleen wij kunnen dan op vakantie maar hij heeft ook vakantie.jullie zijn?? wij hebben binky van 7 maanden een weekend bij jullie laten wennen en dat ging helemaal goed.bedankt voor de goede zorgen gr Lien en binky???

 35. 28november2015
  Onze Sem heeft voor het eerst gelogeerd bij jullie.16dagen heeft hij een fijne vakantie gehad.We zijn blij dat hij het naar zijn zin heeft gehad.Wat we ook leuk vinden is de foto’s en filmpjes die jullie sturen .Zeker voor herhaling.
  Groetjes Fedor en Marja en een poot van Sem.

 36. Onze hond Daryll is een week bij Angelina en Mook wezen logeren voor hem was het ook echt een vakantie en we ontvingen vaak fotos/filmpjes super leuk! Groetjes tim en mandy en een poot van Daryll tot de volgende keer

 37. Deze week is onze Labrador Arie 2 dagen op proef geweest bij Angelina en Mook en hij heeft het geweldig naar zijn zin gehad. Omdat het de eerste keer was dat wij de hond uit logeren brachten was ik heel blij met de foto’s en filmpjes die Angelina mij stuurde. Kortom een super plek. En Arie… die kijkt al weer uit naar de volgende keer!

 38. Doodle is nu voor de tweede keer op vakantie geweest in Abbenbroek, zowel hij als wij zijn heel blij met deze opvang. Doodle heeft het geweldig naar zijn zin zien we op de filmpjes en foto’s die we krijgen en daardoor geeft het ons rust te genieten van onze vakantie.
  Geweldige plek en bedankt voor de super opvang en een poot van Doodle.

 39. Onze labradoodles Mylo (2,5 jaar) en Bowy (6 maanden) gaan 1 a 2 keer in de week naar Angeline en Mook als wij een hele dag moeten werken. Beiden honden zijn, vanaf dat ze ca 11 weken waren, gaan wennen door de tijd geleidelijk op te bouwen. Angeline en Mook houden goed rekening met de leeftijd van de honden en wat ze aankunnen. Op het moment dat de honden in de auto zitten en weten dat ze weer mogen, worden ze al helemaal blij. Voor ons, als baasjes, betekent dit dat ze het echt leuk vinden daar. We kunnen ze met een gerust hart achter laten. Super leuk zijn de foto’s en filmpjes die we regelmatig krijgen.

 40. Onze Joris ging 1 keer per week naar Angeline en Mook toe . Helaas nu zonder werk dus Joris gaat nu niet meer , maar Joris wist al gauw als ik die kant op liep waar we naar toe gingen . Erg naar zijn zin had hij het , zo veel vriendjes , wat wil je nog meer . WBij willen Angeline en Mook daar heel erg voor bedanken .En wie weet komt Joris weer gauw.

 41. Gezien de vele foto’s en filmpjes die wij kregen, heeft onze Aussie Koda het prima naar zijn zin gehad bij Angeline.
  Gisteren toen hij thuis kwam keek hij zelfs zielig terwijl hij normaal een heel blij ei is. Vandaag was hij heel de tijd aan t zoeken naar zijn speelkameraadjes.
  Dat zegt genoeg

 42. Van 26 jan-3 feb 2018
  Is onze labrador Quint in pension Abbenbroek geweest, hij heeft het erg naar zijn zin gehad
  (op de toegestuurde filmpjes te zien )en is heel goed verzorgt. Bedankt Angeline en Mook . Quint komt zeker nog een keertje logeren.

 43. Sinds 4 jaar hebben wij onze labrador Liv en brengen wij haar gedurende werkweekenden en vakanties bij Mook & Angeline. Wij zijn erg tevreden over de fantastische gastvrijheid en brengen onze Liv met een goed gevoel in Abbenbroek. De leuke filmpjes die wij ontvangen via WhatsApp tonen aan dat ook Liv geniet. Wij zijn ontzettend te spreken over dit hondenverblijf en hopen hier nog lang gebruik van te mogen maken. Mook & Angeline, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen voor onze Liv!!

 44. Wij zijn super blij met de opvang van Angeline en Mook! Onze 2 labradors gaan heel graag naar Abbenbroek. Als we de dijk op rijden, gaan ze al uit hun dak. Ze worden goed verzorgd en spelen heerlijk buiten met de andere honden. We brengen ze met een heel gerust hart naar Abbenbroek!

 45. Sinds 3 maanden brengen wij onze hond Dora 2 vaste dagen in de week bij Mook en Angelina zodat wij met een gerust hart naar het werk kunnen gaan. Dora springt altijd vol enthousiasme de auto uit als we er zijn. Ze kan bij het hondenverblijf lekker ravotten met andere honden, en ze gaat meerdere keren per dag naar buiten.
  Wij zijn heel erg blij met deze opvang en hebben vertrouwen in Angelina en Mook, hopen nog lang gebruik van te kunnen maken van hun opvang.
  P.s. De foto’s die via whatsapp verstuurd worden zijn ook erg leuk.

 46. Onze hond bengel is 3 1/2 week wezen logeren bij hondenverblijf Abbenbroek het was helemaal geweldig hij had het prima naar zijn zin we kregen haast iedere dag een foto of video toegestuurd, dat was heel fijn gaf ons een heel goed gevoel. Ja wij kunnen dan ook iedereen deze opvang aanbevelen, zowel voor kortere of langere tijd. Bengel is diverse keren weze wenen en dat is ons ook goed bevallen, omdat hij wist waar hij kwam in een vertrouwde omgeving was.
  Prima opvang! Bedankt voor de goede zorg van Bengel.

  Liesbeth en Chris Rietdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.